Sayfalar

Nasıl Bir İlmi Çalışma?


darwinizmle ilmi mücadele
DNA
Evrim teorisi, tesadüfleri sahte ilah olarak görür. Ancak yeryüzündeki düzen, uyum ve estetik, Darwinistlerin tesadüf iddiasını tümüyle yerle bir etmektedir. Dolayısıyla Darwinizm yalanını ortadan kaldırmak için canlılardaki kompleks özelliklerin anlatılması, bunların tesadüfen olamayacağının bilimsel delillerle ortaya konulması son derece önemlidir. Bu ilmi çalışma yapıldığında komünist ideolojinin fikri temeli ortadan kalkacak ve katiller yetiştiren kanlı ideolojiler tarihe karışacaktır.

Darwinizm'in bir safsata olduğunun bilimsel delillerini herkes öğrenmelidir:

Öncelikle tekrar hatırlatalım: Komünistlerin fikri temel aldıkları Darwinizm, yani evrim teorisi bir SAHTEKARLIKTIR. Komünizme karşı fikri mücadele, önce Darwinizm'in bir safsata olduğunun anlatılması ile başlamalı, bunun için bilimsel deliller ortaya konmalıdır. Temelde bu çürük teorinin geçersizliğini göstermek için bilinmesi ve anlatılması gerekenler şunlardır:
Tek bir proteinin bile tesadüfen meydana gelmesinin imkansız olduğu, dolayısıyla canlılığın kendi kendine oluştuğu iddiasının sahtekarlık olduğu,
Rastgele mutasyonlarla, tesadüfi olaylarla canlıların birbirine dönüşümünün imkansız olduğu,
Canlıların birbirine dönüştüğünü gösteren tek bir ara geçiş fosilinin dahi olmadığı,
Tam tersine, canlıların milyonlarca yıl boyunca hiç değişmediklerini, aynı kaldıklarını belgeleyen 350 milyondan fazla fosilin bulunduğu,
Darwinistlerin bilimsel bir temeli olmayan teorilerini insanlara dayatmak için yıllar boyunca türlü sahtekarlıklar yaptıkları, sahte fosilleri bilim dergilerinde yayınlayıp dünyanın en ünlü müzelerinde sergiledikleri,
Sahtekarlık olduğu anlaşılmış fosilleri hala okul kitaplarında okuttukları,
Buna karşılık canlıların yaratıldığını gösteren fosillerin Darwinistler tarafından müze mahzenlerinde saklandığı
Canlılardaki "göz" gibi indirgenemez komplekslikteki yapıların asla ve asla sahte evrim süreciyle meydana gelemeyecği
Yeryüzündeki tüm fosiller, canlıların milyonlarca yıl boyunca hiç değişmeden, aynı kaldıklarını göstermektedir. Resimde fosili görülen Kretase dönemine ait 125 milyon yaşındaki çayır çekirgesi de bu gerçeğin önemli delillerindendir.


Sahtekarlık, demagoji ve propaganda Darwinistlerin en temel yöntemleridir. Evrim teorisi bilimsel herhangi bir delile sahip olmadığından, teorinin ayakta kalabilmesi için daima "delil var" telkinine başvurulmuştur. İşte bu sebeple evrim teorisi tarihi, literatürden çıkarılmış sahte fosillerle ve yalan haberlerle doludur. Yıllardır evrime delil adına ortaya sürülen her fosil anında çürütülmüş, yayınlanan her evrim haberi anında bilimsel olarak yalanlanmıştır.

Darwinist propagandanın durdurulması için çalışma yapılmalıdır

Bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik fikri mücadelenin ilk adımlarından biri halihazırda yapılmakta olan Darwinist propagandanın durdurulması olmalıdır. Darwinist diktatörlüğün etkisiyle devletin kendi televizyon ve radyo kanallarında PKK'nın ideolojisini besleyecek aynı eğitimi vermesi ve aynı propagandayı yapması kanunla engellenmelidir. Devletin okullarda ve üniversitelerde Darwinist eğitim vermesi konusu yine kanunlarla düzenlenmelidir. Dolayısıyla önce, devlet eli ile Darwinist ideolojiye verilen destek kaldırılmalıdır.
darwınizmle ilmi mücadele

Anayasa değişikliği ile Darwinizm'in yanı sıra Yaratılış'ın bilimsel delilleri de müfredata alınmalıdır

Şu an dünyaya hakim Darwinist diktatörlüğün baskısı nedeniyle devlet, Darwinizm'i okullarda mecburi olarak okutmaktadır. Ülkemizde bunun için acil bir Anayasa değişikliğine gidilmesi şarttır. Okullarda Darwinist eğitim tamamen kaldırılamıyorsa, Darwinist eğitimin yanında Yaratılış delillerinin de gösterileceği bir eğitim programı için Anayasa'da düzenleme yapılmalıdır. Bir başka deyişle, isteniyorsa Darwinizm bir teori olarak öğretilmeye devam edilebilir, fakat okul ve üniversitelerde bunun bilimsel cevabı da verilmelidir.
Örneğin Darwinistlerin "hayat tesadüfen çamurlu sularda başladı" iddiası ders kitaplarında bulunuyorsa, bunun karşılığında "tek bir proteinin dahi tesadüfen meydana gelemeyeceğinin" bir bilimsel gerçek olduğu da mutlaka anlatılmalıdır. Örneğin Darwinistlerin "tüm türler birbirlerinden türediler ve şimdiye dek milyarlarca ara tür var oldu" şeklindeki bilim dışı iddiası ders kitaplarında bulunuyorsa, buna karşılık "tek bir ara form fosili dahi olmadığı" gerçeği de anlatılmalıdır. Yine Darwinistlerin bu iddiasına karşı, canlıların evrimleşmediklerini gösteren 350 milyondan fazla değişmeden kalmış mükemmel fosillerin var olduğu öğrencilere gösterilmelidir.
Bu müfredat değişikliğine göre evrim teorisinin iddialarına karşı anlatılacaklar sadece bilimin bulduğu deliller olacaktır. Burada kastedilen Kuran eğitimi veya dini eğitim değildir. Bilimsel delillerin anlatılması ise, zaten olması gereken bir eğitim şeklidir ve Anayasa değişikliği ile hemen bu zaruri düzenleme yapılmalıdır.
Allah vardır
    ALLAH VARDIR
EVRİM BİR ALDATMACADIR

Görüntülü ve yazılı basın, kitap, broşür ve dergilerde evrim teorisinin bilimsel geçersizliği anlatılmalıdır

Televizyonlarla, radyolarla, kitaplar ve broşürlerle ülkenin geneline, özellikle de Türkiye'de her haneye, her okula, her kahvehaneye mutlaka ulaşmak gerekmektedir. Mümkün olan her yolla insanlarımıza Darwinizm'in tarihin en büyük bilim sahtekarlığı olduğunun gösterilmesi çok önemlidir. Çeşitli TV kanalları sadece bu konu için ayrılmalı, özellikle Güneydoğu bölgemizde anti-Darwinist konular içeren kitap dağıtımları yapılmalıdır. Çocukları bilgilendirici programlar hazırlanmalı, televizyonun yanı sıra radyo programlarıyla da Darwinizm safsatasının gerçek yüzü gösterilmelidir.
evrim teorisinin çöküşü, basın

Sivil toplum kuruluşları Darwinizm'in bilimsel geçersizliğini anlatmalıdır

Darwinist diktatörlüğün yıkıcı ve baskıcı etkileri nedeniyle eğer devlet Darwinist propagandayı kendi birimlerinde durduramıyorsa, o zaman sivil toplum kuruluşları devreye girmelidir. Ulusal ve yerel özel televizyon kanalları bu konuda etkili bir faaliyet üstlenmelidirler. Hemen her saat başı evrim teorisinin geçersizliğini gösteren filmler, belgeseller yayınlamalı, bu konuda kapsamlı bilimsel bilgiler verilmelidir. Çeşitli dernekler bu konuda bilgilendirici broşürler hazırlamalı, özel eğitim kurumlarında halkımızın evrim teorisine ve komünizm tehlikesine karşı bilgilendirilmesi için çeşitli toplantılar düzenlenmelidir.

Fosil sergileri ve konferanslar düzenlenmelidir

Darwinizm'in geçersizliğinin gösterilmesi için en etkili yöntemlerden biri fosil sergileri düzenlemektir. Ücretsiz fosil sergileri, hem insanlarımızın ilgisini çekecek hem de fosilleşmiş canlıların milyonlarca yıldır değişmediklerini gören insanlarımız, evrim diye bir şey olmadığına kendileri kanaat getireceklerdir. Ayrıca küçük toplantılar veya verilecek konferanslar çok etkili olacaklardır. Bir konferansta evrim teorisinin bilimsel geçersizliğinin delillerini gören bir kişi, bunu hayatı boyunca unutmayacaktır. Ve bu öğrendiklerini yıllarca tüm çevresine anlatacaktır.
fosil sergileriFosil sergileri ve konferanslar, insanların evrim safsatası konusundaki gerçekleri öğrenebilmeleri açısından çok önemlidir. Bu etkinliklerde insanlara sunulan tek bir bilimsel delil bile, onların evrim sahtekarlığını anlamaları için yeterli olacak ve bu gerçek gitgide yaygınlaşacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder